79. kez O'nu özlemle andık.

Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 79. yılında, onu bir kere daha anmak daha da önemlisi onu yeniden anlamak için konferans salonumuzda öğretmen ve öğrencilerimiz ve velilerimizle bir araya geldik.

Okul müdürümüz Nihan Göral Boyalı eşliğinde okul başkanımız Derin Çakır, birinci sınıf öğrencilerimizden Rüzgar Altuntaş ve Tual Esin’in Atatürk büstüne çelenk koyması ve ardından saat 09.05'te saygı duruşu ile başlayan törenimiz şarkı ve söz korosunun sunumuyla ve Ata’mızın aramızdan ayrılışının canlandırıldığı dans gösterisiyle devam etti.

Törende sosyal bilgiler öğretmenimiz Arzu Demir’in “ Atatürk’ün mücadele azmi, bizlere yüklediği sorumluluklar ve gösterdiği hedefler asla unutulmamalıdır. O’nu bu kadar etkili yapan şey ise her zaman geleceğe odaklanması ve şartlar ne olursa olsun ideallerinden asla vazgeçmemesidir. Yaşadığımız çağda ileriyi görebilen, çağdaş, idealist nesiller yetiştirmek, Mustafa Kemal gibi düşünebilmenin ilk adımıdır.” sözlerinin yer aldığı konuşmasını yaptı.

Tüm öğretmen ve öğrencilerimizin Atamıza saygısını ve sevgisini sunduğu, çiçeklerini O'nun huzuruna bıraktığı seremoninin ardından törenimiz sona erdi.

Fotoğraflar için tıklayınız.