1 HAZİRAN YÜZYÜZE EĞİTİM ÖĞRENCİ VELİ MEKTUBU.docx

 

31.05.2021

 

Değerli Velilerimiz, Sevgili Öğrencilerimiz,

 

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından 31 Mayıs 2021 Pazartesi saat 20:40’da yapılan basın açıklamasında;

Ülkemiz geneli Kovid-19 salgın tedbirleri çerçevesindeki kademeli normalleşme kapsamında,

 1 Haziran 2021 Salı gününden (yarın) itibaren tüm ilkokullarda ve okul bünyesindeki anasınıflarında haftada iki gün yüz yüze eğitime başlanacaktır. Diğer okul öncesi eğitim kurumları mevcut durumda olduğu gibi tam zamanlı yüz yüze eğitime devam edecektir.7 Haziran Pazartesi günü ise tüm ortaokul ve liselerimizde haftada 2 gün yüz yüze eğitime geçilecektir.Okullarımızdaki yüz yüze eğitimlere katılım, isteğe bağlı olup Eğitim Kurumlarında Hijyen Şartlarının Geliştirilmesi ve Enfeksiyon Önleme Kontrol Kılavuzundaki koşullar doğrultusunda gerçekleştirilecektir. 2020-2021 eğitim öğretim yı 2 Temmuz Cuma günü sona erecektir. ifadelerine yer verilmiştir.

Bu açıklamaya bağlı olarak okulumuzda Anasınıfı, 8. ve 12. Sınıf öğrencilerimizin programı 17 Mayıs 2021 Pazartesi gününden itibaren devam ettiği gibi tam zamanlı olarak yüz yüze devam edecektir. Diğer tüm Ortaokul ve Lise öğrencilerimizin yüz yüze eğitim programları 7-11 Haziran haftası itibarıyla başlayacaktır.

İlkokullarımız 2 Haziran Çarşamba günü yüz yüze eğitime başlayacaktır. Yüz yüze eğitime devam edemeyen öğrencilerimiz için hibrit (uzaktan) eğitim devam edecektir. Program öğretmenlerimiz kanalıyla iletilecektir.

Yüz yüze eğitime uygun planlanmış ders programlarımız siz değerli velilerimize EYS üzerinden iletilecektir.2 Haziran Çarşamba günü yüz yüze eğitime devam edecek olan 3. Sınıf öğrencilerimizin velileri tarafından okula ulaştırılması gerekmektedir. Sürecin kısa olması nedeniyle servis kullanma olanağı bulunmamaktadır.

Yemek hizemetinden faydalanmak isteyen öğrencilerimizin Muhasebe biriminden Kübra Hanım’a bilgi vermeleri gerekmektedir.

Yüz yüze eğitim zorunlu olmayıp, derslere online devam edecek olan öğrencilerin okulumuza dilekçe göndermeleri gerekmektedir. Dilekçeler online ortamda da iletilebilir.

21 Haziran – 2 Temmuz arasındaki telafi eğitim programı veli isteğine bırakıldığı için dilekçelerin en kısa sürede okulumuza iletilemesi gerekmektedir. Dilekçe örneği ekte sunulmuştur.

Bilgilerinizi rica eder, sağlıklı günler dileriz. Saygılarımla,

Dr.Mesude Çelikçi ERMİHAN

Kampüs Müdürü