2022- 2023 Eğitim Öğretim Yılına Başladık

“Bilginin gücüne inanıyoruz, kültürün gücüne inanıyoruz ama eğitimin gücüne daha çok inanıyoruz”.

2022- 2023 Eğitim Öğretim Yılına Başladık

Öğrencilerimizin sınıf öğretmenleri eşliğinde tören alanına girmesiyle başlayan açılış törenimizde, anaokulu ve 1. sınıf öğrencilerimiz tören alanına 8. sınıflarımız eşliğinde giriş yaptılar. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından okul müdürümüz Nihan GÖRAL BOYALI “2022- 2023 Eğitim Öğretim Yılı” açılış konuşmasını yaptı.

Nihan GÖRAL BOYALI, “…Bu yıl bizi derinden etkileyen kurucumuz sayın Nazmi ARIKAN’ı kaybetmenin üzüntüsünü yine onun Atatürk ilke ve devrimlerine bağlı yaşam yaratıcıları yetiştirme ilkesine tutunarak ve onun ulaşmak istediği hedeflere eğitim kurumlarımızı ulaştırarak hafifletmeye çalışacağız. Her zaman olduğu gibi kurumlarımızı onun bize öğrettiği eğitim felsefesiyle daha da üst seviyelere çıkaracağımıza inanıyorum ve anısı önünde saygıyla eğiliyorum.” diyerek sürdürdüğü konuşmasını “ …Yuvanıza tekrar hoş geldiniz! Bugün coşku ve heyecanla başladığımız 2022-2023 eğitim öğretim yılında Ataşehir Fen Bilimleri Okulları olarak bilginin gücüne inanıyoruz, kültürün gücüne inanıyoruz ama eğitimin gücüne, daha çok inanıyoruz. Hepimize sağlık, mutluluk, karşılıklı anlayış ve başarılar getirecek bir yıl dilerim.” diyerek sonlandırdı.

Törenimizde anaokulu ve 1. sınıf öğrencilerimiz oryantasyon döneminde öğrendikleri şarkıları söylediler. Okul marşımızın hep birlikte söylenmesinin ardından okul başkanımız Sedef OKUDAN’ın tüm okul öğrencilerimize “FBO Andı”nı okutması ve “İyi dersler!” dilekleriyle törenimiz sona erdi.

Fotoğraflar için tıklayınız.