Okulumuz 8. sınıf öğrencileri Ürün ve Üretimde Dijitalleşme” sloganı ile kurulan Manisa Teknokent’e ziyarette bulundular. Ev sahipliğini Teknokent yönetiminden Prof. Dr. Ali Demir, Genel Müdür Yardımcısı Abdurrahman Burak Pala ve Betül Soykamer yaptı.
5000m2 kapalı alan yaklaşık 4500m2 kiralanabilir alana sahip Teknokent’in yazılım-bilişim, elektrik-elektronik, makine-ekipman, mühendislik ve diğer pek çok alanda hizmet verdiğini belirten yetkililer sanayi-üniversite işbirliğini etkin ve sürekli kılmanın önemine değinerek, gençlere vizyon ve misyonları hakkında bilgilendirmede bulundular.
Vestel Elektronik Manisa Teknokent Arge Merkezinden Cumhur Akın, Arbak Savunma ve Enerji Teknolojileri’nden Gökçe Karabak yapılan çalışmaları anlatarak, ekipmanlarını tanıttılar.
Zafer Kalkınma Ajansı Destekli Akıllı Ürün ve Üretim Sistemleri araştırma ve Eğitim Merkezi Güdümlü Projesi kapsamında oluşturulan hızlı prototipleme merkezi ziyaret edilen yerler arasında yer aldı.
İlköğretim Müdürümüz Ersin Pasin, Matematik Öğretmenlerimiz Elif Ebru Akgüneş ve Bahar Menteşle birlikte gençlerimiz Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Ramazan Gökbunar’a ziyarette bulundular.
Oldukça verimli geçen gezimiz Fen-Edebiyat Fakültesi Matematik Bölümünde, katıldığımız matematik dersi ile son buldu.