Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün 1920’de Türk milletinin bağımsızlığı yolunda attığı ilk adım olan Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 101. Yıl dönümünü ve çocuklara armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutlamak için bir araya geldik çevrimiçi olarak.
Başkomutan Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları onun kahraman askerleri ve tüm şehitlerimiz adına 1 dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan programımız İlköğretim Müdürümüz Ersin Pasin’in konuşması ile sürdü.
1.sınıflarımızın şiiri,2. sınıflarımızın şiiri ve dans gösterisi,2B ve 4A sınıfımızın video sunumunu 3. sınıflarımızın adsız kahramanlar gösterisi takip etti. Resim yarışması sonuçlarının ve ödüllerinin açıklanmasının ardından 10. Yıl Marşı ile programımız sona erdi.
Coşkumuzun ve yaşama sevincimizin sürekli olması dileğiyle tüm çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutluyor, bayramın dünyanın bütün çocuklarına sağlık, mutluluk, huzur ve başarı getirmesini diliyoruz.