MODERN DANS KULÜBÜ

Öncelik olarak eğlenmeyi amaçladığımız Modern Dans kulübünde öğrencilerimizin, ritm duygusunu gelistirerek,  beden hareketlerinin, müziğin  ritmine uyumunu sağlamaktayız. Öğrencilerimiz  bu  kulüpte aldıkları temel eğitimleri  belirli günlerde görev alarak sergilemektedirler.

BALE KULÜBÜ

Bale , müzik eşliğinde vücut dilinin estetik hareketlerle vurgulanmasıdır.Küçük yaşlarda başlanmasının istenmesi gereken esnekliğe daha kolay ulaşılmasının sağlanmasıdır.Bilişsel ve zihinsel desteğinin yanı sıra sosyalleşerek grup koordinasyonu sağlayan disiplin sanatıdır.

CİMNASTİK KULÜBÜ

Okulumuz cimnastik kulübünde,öğrencilerimizin fiziki gelişimi sağlanırken,estetik bir görüntüye sahip olmaları sağlanır. Denge,koordinasyon,esneklik ve kuvvet çalışmaları yapılır. Bu çalışmalarla hazırlanan kareografiler belirli günlerde sergilenir.

HALK OYUNLARI KULÜBÜ

Halk oyunları çocukların birlikte hareket ederek grup çalışması yapmalarını ,çocukları birbirine kaynaştırmayı özgüven oluşturmalarını sağlar.Ritim duygusunu geliştirir. Çocuklara estetik kazandırır.Sanat duygularını geliştirir.Çocukların bedensel gelişimine katkıda bulunur.

TÜRKÇE DRAMA KULÜBÜ

Öğrenciler Türkçe Drama Kulübünde insan, doğa, hayvan sevgisi temalı bir oyunda görev alarak topluluk önünde sahneye çıkma fırsatını deneyimlerler.